Home » Klantenservice » Levering

DiX-Brands werkt met verschillende leveranciers, hier zullen dus ook verschillende verzendmethode's gelden. In onze shop kunt u per productgroep duidelijke uitleg vinden over de verzendmogelijkheden. Ook zullen wij per artikel aangeven hoe deze verzonden zal worden!

De meeste bestellingen worden verzonden via PostNL. Wij proberen *bestellingen die betaald zijn vaak nog dezelfde werkdag te verzenden. Hierin zijn wij ook afhankelijk van onze leverancier.
Bij sommige artikelen zal een langere levertijd van toepassing zijn, dit zal altijd bij het artikel worden aangegeven.


Levertijd: 1 á 3 werkdagen ( Na ontvangst van betaling )
Houd rekening met weekenden, feestdagen en vakantieperiodes. PostNL bezorgd brievenbuspost van dinsdag t/m zaterdag.

 

1) Pakketpost Nederland 
Wil jij je bestelling het liefst gewoon veilig als pakket ontvangen kies dan voor pakketpost. Het pakket is te volgen via een Track&Trace code.
Kosten: € 6,95,-


2) Brievenbuspakje Track&Trace Nederland (Alleen mogelijk als het door de brievenbus past)
Wil je iets meer zekerheid, kies dan dat wij versturen als brievenbuspost met een Track&Trace code zodat de zending te volgen is en dus traceerbaar is.
Kosten: € 3,95,- 

2) Brievenbuspost Nederland (eigen risico)  (Alleen mogelijk als het door de brievenbus past)
Dit is niet traceerbare post. Deze verzendmethode is op risico van de koper. DiX- Brands is niet verantwoordelijk voor vertraging, schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzending door PostNL. Wil je minder risico, kies dan voor "Track&Trace" of "Pakketpost" verzenden!
Kosten: € 2,95,-

4) Ophalen van een bestelling op afspraak LET OP! Dit is alleen mogelijk bij eigen voorraad van Dix-Brands! 
Kosteloos je pakket ophalen. Alleen op afspraak! Na je bestelling zal Dix- Brands contact opnemen om een afspraak te maken. Je kunt ook zelf een bericht sturen.
Kosten: Gratis

5) Buiten Nederland op aanvraag​
Via de post zijn er veel verschillende mogelijkheden tot het versturen van een pakket. Van brievenbuspost tot aangetekend pakket. Van post NL tot GLS. Wil jij een bestelling buiten Nederland versturen kunnen we samen kijken welke kosten hieraan verbonden zijn. Zodra je bestelling is geplaatst kunnen we aan de hand van het gewicht van jou pakket kijken welke verzendoptie het beste aansluit op jou wensen.
Wij werken met leveranciers en het versturen naar het buitenland is per leverancier verschillend. Bij iedere productgroep kunt u uitleg vinden over het verzenden. 

*DiX- Brands doet haar uiterste best om de Overeenkomst zo spoedig mogelijk na te komen en in het kader daarvan de Producten zo spoedig mogelijk aan de Klant te leveren. Indien DiX- Brands een termijn voor levering heeft opgegeven is deze slechts een indicatie en bindt de genoemde termijn DiX- Brands niet. Indien de levering vertraging oploopt, om welke reden dan ook, zal DiX- Brands de Klant hiervan in kennis stellen.