Home » Klantenservice » Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan mag je, mits *onbeschadigd en in *originele verpakking, binnen 14 werkdagen retourneren.

Hierbij een paar uitzonderingen:

 > Op maat gemaakte artikelen.
 > Oorbellen, om hygiënische redenen kunnen deze niet retour gestuurd worden.

Vul online het retour formulier in of stuur ons een bericht.   
Let op! Zonder aanmelding van u retour recht kunnen wij de retour melding niet in behandeling nemen!

Zodra wij op de hoogte zijn dat u gebruik wilt maken van uw retour recht heeft u 14 dagen de tijd om het pakket retour te zenden aan DiX- Brands. 
Zorg voor een goede verpakking ( bubbeltjesenvelop bijvoorbeeld) welke voldoende gefrankeerd is. Bij pakketdienst zal dit op een bedrag van €6,75,- komen en bij brievenbus post op uiterlijk €3,95,-. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.
Voor de kosten en risico van een retourzending bent u als klant zelf verantwoordelijk. 

De retourzending mag verzonden worden naar:

DiX- Brands 

T.A.V. Wesley Obrie

Adres:
Stroodorpe
4541CC Sluiskil
Gemeente Terneuzen
Zeeland ,Nederland.
(geen fysieke winkel)


Na ontvangst van de retourzending zullen wij deze verwerken.  DiX-Brands zal beoordelen of de Producten in de *originele verpakking, onbeschadigd aan DiX-Brands zijn teruggezonden. Indien dat het geval is zal DiX-Brands de koopprijs van de Producten binnen 14 dagen aan de Klant terugbetalen. DiX-Brands zal overgaan tot terug betaling nadat we de goederen retour hebben gekregen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Wanneer een bestelling gedeeltelijk retour komt zullen de kosten van deze artikelen verwerkt worden.

* Als klant mag u het product uitpakken, om het te testen en de belangrijkste kenmerken te controleren. Is er slijtage of schade opgetreden die DiX-Brands kan aantonen, dan is DiX-Brands gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze schade moet ontstaan zijn doordat u als consument meer heeft gedaan met het product dan nodig is om te beoordelen of u het wil houden.