Home » Klantenservice » Over DiX-Brands

Welkom bij DiX-Brands, wat leuk dat je ons gevonden hebt

Shop de nieuwste fashion en lifestyle trends voor het hele gezin bij DiX- Brands.

Een online warenhuis met een ontzettend uitgebreid assortiment. DiX- Brands is een webshop die vooral een voorbeeld functie zal vervullen. In de shop willen we ons zoveel mogelijk richten op de mogelijkheden die er zijn op het gebied van online verkopen. Producten verkopen via het populaire dropshippen of advertenties verwerken in de website om extra inkomsten te generen. Een enorm assortiment aanbieden voor verschillende doelgroepen maakt het shoppen bij DiX- Brands vooral gemakkelijk.

  • Veilig en makkelijk betalen,
  • Persoonlijk contact,
  • Overzichtelijke klantenservice,
  • En toch uitgebreid shoppen voor het hele gezin.

 

DiX- Brands is opgezet door 3Dynamisch een jong bedrijf wat zich net op de markt aan het voorstellen is, boordevol ideeën en een hoge dosis creativiteit. Gespecialiseerd in webdesign, visuele communicatie en (3D) fotografie. Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 62526340. 3Dynamisch is een full service reclame bureau met een passie voor techniek en innovatie. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. 

Vertrouwen is een belangrijke factor van succes bij webshops. Als web winkelier krijgt u te maken met een groot aantal wettelijke verplichtingen. Het is heel belangrijk deze in een webshop duidelijk te beschrijven. DiX-Brands heeft verschillende pagina's aangemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent als u op deze shop besteld. 

Bestelproces